NOT KNOWN FACTS ABOUT χειροπρακτικη θεραπειες

Not known Facts About χειροπρακτικη θεραπειες

Not known Facts About χειροπρακτικη θεραπειες

Blog Article

Η σπονδυλολίσθηση είναι μια συχνή πάθηση της σπονδυλικής στήλης, η οποία μπορεί να εκδηλωθεί σε νεαρή ηλικία αν και συχνά […]

«Να στοχεύεις ψηλά, το φεγγάρι. Ακόμα κι αν αποτύχεις, θα βρεθείς ανάμεσα στ’ αστέρια»

Συνήθως το χειρουργείο που προτείνεται είναι η εκτομή του μεσοσπονδυλίου δίσκου, η αποσυμπίεση του νωτιαίου μυελού και η αυχενική σπονδυλοδεσία.

Τα συμπτώματα της οσφυαλγίας για παράδειγμα, είναι δυνατόν να υποχωρήσουν κατόπιν δύο ή και τριών ολοκληρωμένων συνεδριών.

Όταν η μαγνητική τομογραφία δείξει έντονη πίεση στον νωτιαίο μυελό ή την ύπαρξη κάποιας κάκωσης στις νευρικές ρίζες

Η σπονδυλική στένωση μπορεί να αντιμετωπιστεί με διάφορους τρόπους. Οι θεραπευτικές επιλογές περιλαμβάνουν:

Διαρκούν από λίγες ημέρες μέχρι μήνες, ακόμα και χρόνια. Επιπλέον, εκτός από τον αυχένα, μπορεί να αντανακλούν στον ώμο ακόμα και σε όλη την περιοχή του άνω άκρου.

Πολιτική Απορρήτου Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Πολιτική Απορρήτου

Όπως και να εχει, η κατάσταση δεν είναι επείγουσα και δίνει αρκετό χρόνο για σωστό διαγνωστικό click here έλεγχο και τη σωστή λήψη θεραπευτικών αποφάσεων.

Γενικά οι ασθενείς που παρουσιάζουν σπονδυλική στένωση, βιώνουν αύξηση των συμπτωμάτων κατά την διάρκεια δραστηριοτήτων οι οποίες τείνουν να ευθιαζουν ή να εκτείνουν την σπονδυλική στήλη. Τα συμπτώματα αυξάνονται επίσης κατά την άρση βάρους, την πολύωρη ορθοστασία και το περπάτημα.

Αρχική Σελίδα Ο Σύλλογος Ο Σύλλογος Διοικητικό Συμβούλιο Επιστημονική Επιτροπή Αίτηση έγγραφης νέου μέλους Λίστα Μελών Τι είναι η Χειροπρακτική Τι είναι η χειροπρακτική Η πρώτη επίσκεψη Άρθρα Οσφυαλγία Αυχενικό σύνδρομο Πονοκέφαλοι Η συντήρηση της σπονδυλικής στήλης Φθορά και εκφύλιση Χειροπρακτική και αθλητισμός Ειδήσεις Σύνδεσμοι Επικοινωνία

Ποια είναι τα βασικά αίτια της στένωσης της σπονδυλικής στήλης;

Προκειμένου δε να διαμορφωθεί το πλάνο θεραπείας του κάθε ασθενούς και να τεθούν οι ειδικότεροι στόχοι της θεραπείας, ο θεραπευτής προβαίνει καταρχάς σε εξέταση της κλινικής εικόνας του ασθενούς, καθώς και των τυχόν υπαρχουσών απεικονιστικών εξετάσεων αυτού.

Τα συμπτώματα μπορεί να επιδεινωθούν με την πάροδο του χρόνου.

Report this page